torstai 27. lokakuuta 2016

I Love Me 2016 -messut

Kolme päivää, noin kuusikymmentä käveltyä kilometriä, toinen toistaan ihanempia osastoja, mielenkiintoisia uutuuksia, pirteitä ihmisiä, uuteen tutustumista - näistä oli tämän vuoden I Love Me -messut tehty.

I Love Me 2016
Kolmen päivän aikana minut bongasi enimmäkseen Luonnollisesti, ja Terveys -osastoilta.
Tänä vuonna tarjonta oli laaja! Osastot, joilla on vuosia sitten ollut vain pieni pöytä näillä messuilla, ovat kasvattaneet suosiotansa ison messuosaston kokoiseksi.
Superfoodit ja rawfood on kasvattanut suosiotaan todella paljon, ja se näkyi messuilla. Monelta osastolta löytyi raakakakkuja, raakapalleroita, marja- sekä vihersmoothieita, raakasuklaata ja ties mitä herkkua. Itsekin kävin syömässä Pure Heron raakakakkua, sekä Cocovin osastolla raakakakkua ja smoothieta. Kyllä kelpasi tankkauspäivänä olla messuilla!

Luonnonkosmetiikka on myös enemmän pinnalla, mikä on luonnollista ihonhoitoa suosivana ihana nähdä.

I Love Me 2016
Suosikkiosastojeni lisäksi messuilta löytyi myös Kauneus, Muoti ja Koru & Kello -alueet.

Tarjolla oli treenivaatteita, sekä vapaa-ajan vaatteita. Kauneuspuolella pääsi huolehtimaan hiusten hyvinvoinnista, sekä täyttämään kosmettiikkavarastoja.

Ja ne luennot! Ohjelmistosta löytyi monta inspiroivaa luentoa, joista sai ammennettua jälleen todella paljon. Niin inspiroivaa ja tietoa tuovia puhujia.

I Love Me 2016 VIP Bloggaaja


Kiitos Messukeskukselle ja I Love Me 2016- messuille. Kiitos näistä ihanista kolmesta päivästä, ja kiitos ylipäätänsä VIP Bloggaaja -tittelistä.

Kiitos kaikille ihanille messuosastoille, oli ihana päästä tutustumaan tuotteisiinne.
Ja kiitos myös lasten isovanhemmille, jotka hoitivat lapsia messupäivien aikana.

Nyt on jälleen vuoden odotus edessä, mitähän I Love Me 2017 -messut tuovat tullessaan? ;)

I Love Me 2016 VIP Bloggaaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)