sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Luonnollista pyykinpesua

Nyt, kun koti siivotaan probiooteilla, pyykätään meillä myös ekologisesti.Ole hyvä pyykinpesuaineet ovat ekologisia, luonnollisia, suomalaisia, turvallisia ja vegaanisia.

Appelsiininen pyykinpesuaine on hienopyykille, kuten silkille, villalle ja kestovaipoille. Mä en itse kestä hajustettuja pyykinpesuaineita ollenkaan, niissä on liian vahva ja teollinen haju minun nenääni. Tässä tuoksun antaa aito eteerinen appelsiiniöljy, eikä pyykki haise ollenkaan liian vahvalle, vaan raikkaalle.


Siniraidallinen hajusteeton pyykinpesuaine sopii niin kone- kuin käsipyykillekin. Melkein kaikki vaatteeni, poislukien treeni- ja kotivaatteet täytyy pestä käsin. Jauhemaiset pyykinpesuaineet saattavat jättää viiruja ja valkoisia jälkiä, eikä pyykinpesujauheet tee hyvää pyykinpesukoneillekaan.

Itse yritys on kokonaiseettinen yritys, joka toimii ympäristötietoisesti. Matala hiilijalanjälki, ekologisuus, ja luonnon raaka-aineet vetoavat minuun.
Koska pyrin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin henkisesti ja fyysisesti, koen myös, että kodin ja ympäristön täytyy olla tasapainossa. Tasapainolla tarkoitan, ja haen sitä, että turhat kemikaalit karsitaan pois, ja suositaan kotimaisuutta, sekä puhtaita raaka-aineita niin ruoassa, kuin kosmetiikassa ja kodin puhdistusaineissa.
En halua elää kemikaalien ja hajusteiden keskellä, haluan kotini olevan turvallisesti puhdas, sillä se on paikka, jossa vietämme eniten aikaa, ja nukumme.

Nyt pesemme myös pyykkimme puhtaista raaka-aineista tehdyillä luonnollisilla aineilla, mikä on mielestäni askel eteenpäin pyristellessä eroon kaikesta ylimääräisestä teollisesti valmistetusta.Tuotteet saatu blogin kautta.

Yhteistyössä Ole Hyvä ja Mammalandia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)