maanantai 10. lokakuuta 2016

NFE 2016

Tämä oli tavoitteena, ja tavoitteeseen päästiin, olin nimittäin ensimmäistä kertaa NFE:ssä. Valitettavasti en ollut kisoja katsomassa, meidän (Fast:n) osastolta näki ainoastaan miesten fysiikan.

Tulin kipeäksi loppuviikosta, joten lääkkeiden voimin pääsin messuille, saa nähdä, siirsinkö vain tautia, vai nitistinkö sen lääkkeillä kokonaan.

Mutta vitsit mikä fiilis!! Tätä ei voi edes sanoin kuvailla!! Päivä samanhenkisten ihmisten kanssa, tätä mä niin kaipasin, ja tästä sai niin paljon irti. Mä olen niin fiiliksissä, inspiroitunut ja niin onnellinen!
Niin läheltä pääsin seuraamaan useita eri kilpailijoita, heidän kuntoaan ja olemustaan. Kuvia tuli otettua ihan olematon määrä, mä olin niin pää pyörällä jokaisesta kisavärillisestä ihmisestä :D
Ensi vuonna ehdottomasti tsekkaamaan kisat, ja maybe someday pääsen toteuttamaan omat haaveeni kisalavoista.
Jonkin verran sai myös kuunnella spekulaatioita kisoista ja kriteereistä. Tänä vuonna kuulemma haettiin kireyttä ja kauniilla kasvoilla pääsi eteenpäin.Mä olin itse Fast:n osastolla maistattelemassa tulevia uutuuksia. Alkuvuodesta on tulossa herkullisia uutuuksia, moneen eri makuun, ja yllättävinä makuina. Pientä sneak peakia ;) Vieläkään ei ajatus kulje selkeänä, on pää niin täynnä uutta tietoa, ja on niin valtavan inspiroitunut, ettei mitään rajaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)