perjantai 28. lokakuuta 2016

Sataa sataa ropisee

Sataa sataa ropisee, kaatamalla vettä. Nyt on kolme päivää satanut joka suunnasta taukoamatta vettä. Välillä vähän vähemmän, välillä vähän enemmän, mutta taukoa ei sateelle ole näkynyt.

Koska on vielä viileä lokakuun loppu, saa lapsille pukea kolme - pahimmillaan neljä kerrosta vaatetta päälle. Tai toinen vaihtoehto on siirtyä toppaan ja kuravaatteisiin.

Tänään ollaan jätetty vesileikit muille, mutta muina päivinä ollaan päästy ottamaan käyttöön tuliterät Bump It Boot:t, eli Crocsin uudet kumisaappaat.

Crocs kumisaappaat

Crocs kumisaappaat
Ja taas pääsen hehkuttamaan kenkien keveyttä! Vanhat kumisaappaat painoivat jalkapöytää, joskus kantapäätä ja varpaiden päitä, mutta nämä ovat todella kevyet. Lasten kumisaappaissa sama homma, eivät paina, eivätkä hierrä. Esikoinen pitää kumisaappaita kolmen tunnin ajan kerhossa, he kävelevät koko ajan, joten kenkien tulee olla mukavat ja kevyet. Kuopuksella taas on muodoltaan paksumpi jalka, joka on aiheuttanut päänvaivaa yhtien, jos toistenkin kenkien oston suhteen, mutta nämä mahtuivat kokoa isompana myös paksumpaan jalkaan.

Crocs kumisaappaat

Crocs Kumisaappaat

Crocs Kumisaappaat
Myös ulkonäköön olen näissä kumisaappaissa tyytyväinen. Lapsille sain samanlaiset saappaat, kumpaakin miellyttävissä väreissä.
Tätä naisten Freesail Rain Bootia löytyy myös väreissä navy, vihreä ja keltainen. Itse otin ajattoman mustan, joka sopii asuun kuin asuun. Tulipa tänään todistettua myös, että kengät ovat käyvät citykäyttöön myös.

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot
Mukavuus ja istuvuus tulee kengissä ykkösprioriteettina. Viimeisimpänä mietitään ulkonäköä, mutta ennen sitä mietitään käytännöllisyyttä. Jos mietit kahden koon välillä näissä kengissä, ota isompi. Sisään mahtuu villasukka, ja näin kumisaappaat ovat hyvät ulkoilukengät kylmänä ja sateisena lokakuisena päivänä.
Ennen Crocseja, meidän kumisaappaat ovat olleet vuorellisia saappaita, joissa on se ainainen ongelma - vuoren kastuminen, eli mahdollinen homehtuminen. Näissä kengissä on vaahtomuovirakenne, sekä kuminen kärki, ja pohjaa kiertävä reunus. Sisällä ei ole kangasvuorta, jolloin näihin ei pääse ilmestymään homeläikkiä. Mikä on ollut kätevintä, jos saappaan sisään tulee vettä, kaadan vedet vain pois, ja pyyhkäisen pyyhkeellä, ja saappaat ovat taas valmiit käyttöön. Ai että, mä rakastan näitä lapsiperheen arjen helpottajia!

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot

Crocs Bump It Boot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)