sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Sateisille illoille tekemistä

Alkuviikon sateiset illat kuluivat kutakuinkin kotona. Pimeiden ja sateisten iltojen vuoksi käännettiin vähän rutineeja päikseen, ja iltaulkoilut siirtyivät iltapäivälle, ja illat vietetään kotona tällä hetkellä. Näin ehditään rauhassa leikkimään ja olemaan yhdessä kunnolla.

Mä olen haalinut kotiin yhtä jos toista uutta tekemistä sateisten ilmojen varalle. Saatiin sopivasti viikon alussa Emmastiina -verkkokaupalta taikahiekkaa iltojen iloksi.

Taikahiekka

Varmaan missään muualla ei mene näin, mutta täällä Helsingin keskustassa lapset pääsevät leikkimään hiekkaleluilla melkein ympäri vuoden. Talvella ehkä kahden kuukauden ajan hiekan sijasta tehdään lumesta kakkuja, mutta samat lapiot ja ämpärit kulkee ympäri vuoden mukana.
Siispä varsinkin kuopus rakastaa hiekkaleikkejä, joten tämä oli ihan menestys meillä. Tyttöhän nyt tykkää kaikesta pikku tekemisestä, ja olihan tämä hauskaa, kun hiekka suli käsien välissä, ja tippui hiekanomaisesti pöydälle, mutta siitä pystyi muovailuvahan tavoin tekemään eri muotoja.

Taikahiekka

Meidän taikahiekka -paketissa tuli mukana myös muutama linnan rakennusmuotti, millä päästiin rakentamaan pieniä linnoja. Ja myös vanhemmat pääsi osallistumaan rakennukseen, oli sen verran kivan näköistä leikkiä.

Onneksi tuo hiekka on helppo siivota ison hiekkapallon avulla, eikä se hiekka tartu ja pinty pöytien pintoihin tai lattiaan kiinni.

Taikahiekka

Taikahiekka


Yhteistyössä EmmastiinaMammalandia, Mammalandia Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)