lauantai 1. lokakuuta 2016

Syyskuun kunto

Eilen oli viimeinen päivä syyskuuta, mikä tarkoitti sitä, että olin valmentajalleni Jasminille jälleen tilivelvollinen. Oli painon ja mittojen ilmoitusaika. Otin eilen illalla mittoja, ja olin käynyt salilla vaa'alla. Mikään ei näyttänyt mitään. Paino ei ole noussut radikaalisti, eikä mittoihin ole tullut mitään isompaa muutosta. Olin pettynyt. Musta tuntui, että olen ihan turhaan tehnyt tätä hommaa. Ihan turhaan aikataulutan sunnuntaisin tulevan viikon pläänit treenit prioritisoituna, kun mitään tulosta ei ole tullut..
Tässä on tasan neljä kuukautta oltu Jasminin valmennettavana, ja tuloksia olisi pitänyt tulla. Tottakai! Massaa on haettu, syöty on joka päivä niin, että nälkää en ole nähnyt yhtenäkään päivänä. Herkuteltukin on saatu, ja aerobisetkin ovat olleet minimissään.

Tänään aamulla mietin, että pitäisikö kuitenkin ottaa kuvat, jos peili kertoisi enemmän kuin sentit tai kilot. Ja hitto soikoon, mä olen ensimmäistä kertaa kahden raskauden jälkeen TYYTYVÄINEN omaan kroppaan.


En olisi ikinä, en IKINÄ voinut kuvitellakaan julkaisevani itsestäni blogiin tai instagrammiin itsestäni kuvia ilman isoa paitaa, tai pitkiä housuja. Mutta kun hymyilyttää, ja on hyvä fiilis, niin annoin palaa.


Kahden sektion jälkeen mun vatsa on ollut ehdottomasti se mun heikkous. Olen inhonnut sitä, vihannut sitä, se on kuvottanut minut, ja vienyt täysin itsetuntoni. Lääkärit sanoivat, että mitään ei ole tehtävissä. Erkauma on ja pysyy, eikä pienene. Leikkaus, jossa kursitaan vatsalihakset yhteen, ja leikataan ylimääräinen nahka pois, olisi ainoa ratkaisu ongelmaani.
Mähän kehtaan lähteä ensi kesänä bikinit päällä rannalle!! Onhan tuo pullottava napa ruma, ja ei tuosta vatsasta enää arpineen ja ylimääräisineen nahkoineen kaunista saa, mutta kunhan sain sen turvottuneen jalkapallon pois, I'm Happy, ja that's the only thing what matters.


Mä sanoin Jasminillekin aamulla, että mä en enää uskalla elää ilman häntä. Vaikka mä olen tehnyt sen työn, niin hän on ollut se mun puuseppä, joka on tehnyt sen isoimman työn: valanut muhun uskoa itseeni, tehnyt mulle treeniohjelmat niin salille, kuin kotiinkin, tehnyt ruokavaliot, muuttanut niitä aina tarvittaessa, auttanut kaikissa askarruttavissa kysymyksissä ja asioissa, ja tukenut mua. Tuo nainen on puhdasta kultaa. Tiedättekö, kun joistakin vain näkee, että jotain hommaa tehdään täydellä sydämellä? Tuo nainen on sellainen! En ikinä luovu hänestä. En uskalla. Mihin kaikkeen mä pystynkään noin vahvan naisen tuen siivittämänä. En olisi iki iki ikimaailmassa uskonut pääseväni fyysisesti omaa silmää miellyttävään kuntoon. Ja kun tämä ei ole pelkästään sitä fyysisen puolen rakentamista, vaan myös henkisen puolen hoitamista. Tämän neljän kuukauden aikana olen oppinut luottamaan itseeni, olen saanut itsetuntoni takaisin, olen ollut onnellinen, iloinen, hymyillyt joka päivä, saanut tarvitsemaani kannustusta, joku on vähän väliä muistuttanut, että minäkin voin olla upea. Jasminin kanssa ei ole sellaista, että lätkäistään käteen ruokavalio ja treeniohjelma ja "tee noi". Ei todellakaan. Se nainen on sähköpostin ja puhelinnumeron päässä kokoajan. Jopa lomallakin.. Hän on siellä tukemassa ja auttamassa.
Kyllä nyt voi sanoa, että me ollaan tehty tämä yhdessä! Minä olen nostellut niitä painoja, ja Jasmin on määrittänyt mihin suuntaan mennään. Ja matkahan ei ole vielä loppunut, ensi viikolla tulee kehiin uudet kujeet, joista kuulette ensi viikolla. Sen verran voin tulevasta paljastaa, että nyt lähdetään vähän kiristelemään tätä kroppaa.


Lukijatarjouksena tekin voitte saada Jasminilta räätälöidyt ohjelmat. Treeniohjelman hinta on 40€, koodilla KristaT, ja Ruokavalion hinta on 50€, koodilla KristaR (tähän sisältyy myös ravinto-ohjaus).

Merkitse koodi tilauslomakkeen lisätietoja -laatikkoon, tilauslomakkeeseen TÄSTÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)