perjantai 21. lokakuuta 2016

Viikonlopun messuvinkit

Ensimmäinen päivä messuilua ohi, ja vitsi miten huikeat messut on tänä vuonna!! Sieltä löytää kaikkea kaikille. Todella hyviä tarjouksia, todella laaja valikoima, ja mikä ihaninta - hyvinvointi näkyy tänä vuonna messuilla selkeästi.

Muutamia osastovinkkejä:

Foodin löytyy osastolta  6e71.
Sieltä tarttui säkillinen mukaan, kookosöljyä, kookosmannaa, raakasuklaata ja raakasuklaan tekotarvikkeita. Mielettömät messuhinnat. Ja Foodinin osastolla on myös Pure Heron konttikahvila, josta löytyy toinen toistaan maukkaampia raakakakkuja. Kokeile ampparia, joka maistuu ihan amppari -jäätelölle tai Snickersiä, joka on oikeasti ihan snickersin makuinen!


Pure Hero

Pure Hero
Biozellin osastolta löydät kaiken hiusten hyvinvointiin. Omalle hiusvärillesi sopivia väriä ylläpitäviä shampoita, hoitoaineita, hopeashampoota, ja hiusten muotoilutuotteita. Osastolla on myös letitystä, ja miehille omat tuotteet. Sekä aivan ihana henkilökunta!

Biozell

Biozell Professional

Wilfan osasto on paikalla 7p51.
Siellä pääset tutustumaan Raw Fuel -tehosekoittimeen, jolla saat käsiteltyä myös raakaleipomisen ainesosat, sekä tehtyä keittotoiminnolla sosekeittoja. Mehuprässi löytyy, sekä mikä meillekin kotiutui - Curly -spiraalileikkuri. Spiraalileikkurilla teet vegepastoja, kuten kesäkurpitsa pastaa, saat salaatteihin uutta ilmettä, sekä lapset tykkää näistä eri muotoisista vihanneksista takuu varmasti!

Wilfa JuiceMaster

Wilfa Spiraalileikkuri
Masajo Oy löytyy osastolta 7n58.
Ihana perheyritys, joilta löytyy mm. jaksamisleipää, jossa on korkea proteiinipitoisuus. Aito intiaanisokeri löytyy tarjoushinnalla, sekä aivan ihana KÄSÄMÄ savinaamio. Savinaamiot ovat täysin luonnomukaisia, sekä tehty Suomessa.

Jaksamisleipä

Masajo Oy

KÄSÄMÄ savinaamio
Näiden lisäksi Muoti -puolelta löytyy Drome -housut Zipin osastolta tarjoushintaan, Diacorin osastolla on kehonkoostumusmittauksia ja Familonin osastolta löydät laadukkaat tyynyt ja peitot.

Itse aion vielä lauantaina ja sunnuntaina koluta messut täysin läpi ja puhki, jotta löytyisi lisää näitä yllämainittuja helmiä.

Tässä vielä lauantain tärpit luennoista:

Hyvän Olon -lava

Kello 11, Mitä on mindfulness?
Kello 12.30, Ajatusten, tunteiden ja alitajunnan vaikutus terveyteen.
Kello 13.30 Loppu vatsan turvotukselle.
Kello 14.00 Mittaa itsestäsi parempi. Täällä opit, miten luet itsestäsi mitattavia tietoja paremmin.

I Love Me Lounge

Kello 13.30 Meikkaa kuin Kardashianit
Kello 14, Mitä on todellinen menestys ja mistä se syntyy?
Kello 15.30 Muoti ja eettinen konsepti

Areena

Kello 11.30 Ruokavalio urheilun tukena
Kello 15, Liikunta: lisäkuormitus vai energian lähde arjessa?

Hidas alue

klo 13 Blackroll kehonhuolto
klo 15 Mindfulness- apu ahdistukseen ja masennukseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)