torstai 3. marraskuuta 2016

Kumpparit, Goret vai talvisaappaat?

Ensinnäkin WAU! Mikä ihana ilma meitä on ilahduttanut eilen ja tänään, ja ennen kaikkea, meillä on LUNTA. Olen lumen rakastaja, olenhan lapista kotoisin, ja ennen kaikkea Jouluihminen henkeen ja vereen, ja lumihan luo aina jouluista tunnelmaa. Me ollaan ainakin nautittu täysin rinnoin tuosta ilmasta, ihana päästä peuhaamaan lumeen!

Mä nappasin tämän postauksen kuvat toissapäivänä, juuri ennen lumisadetta, jolloin ei vielä siis ollut tietoakaan lumen tulosta. Alkuperäisenä ajatuksena oli julkaista tämä postaus vasta myöhemmin, mutta nyt tuntui ajankohta olevan paras.
Esikoisen kerhossa ja leikkipuistoissa vanhemmat nimittäin miettivät, että mitä lapsille jalkaan nyt? On lunta, on pikkupakkaset, ja on vähän sohjoakin siellä täällä, ja ennen kaikkea tänään on ollut todella liukasta. Kumpparit pitävät vettä, mutta ovat omaan mieleen liian kylmät pikkupakkasille. Vk-kengät on siinä ja siinä, muuten menisivät, mutta ei ne goretkaan aimoannosta kosteutta pidä poissa. Talvisaappaat on varmaan se fiksuin valinta, varsinkin, jos on kengät, jotka kestävät vettä, ja pitävät varpaat lämpiminä näillä pakkasilla.

Meidän Crocsin kengistä on nyt esittelyvuorossa lasten talvisaappaat, Gust Boot:t.

Crocs Gust Boot

Näitähän kutsutaan mammojen keskuudessa loskareiksi, ja mun mielestä nimitys osuu täysin nappiin. Yhdet kengät - monta käyttömahdollisuutta, vesisateet, loskat, syksy, kevät ja talven pikkupakkaset.
Nämä on kyllä joka sään kengät, ja muutaman päivän käyttökokemuksella koko perhe on tyytyväinen.

Crocs Gust Boot

Lasten on helppo pukea nämä kengät, tarra auki ja jalka sisään, ja saa nämä kengät heittämällä jalkaankin, tarra kiinnikin. Mä valitsin näistä kengistä normaalia isomman koon. Ihan vain sen takia, että sivuillakin sanotaan, että valita pähkäilyn lopputuloksena isompi koko, ja tarvittaessa mahtuu villasukka sisään.

Crocs Gust Boot

Kenkien ulkopohjassa on nystyröitä, jotka vähän avittavat sitä, ettei tuolla jäisellä tiellä olla koko ajan nurin. Kengissä on myös toppaus, jotka pitävät ainakin pikku pakkasilla pienet jalat lämpiminä. Mä olen itse niin vilukissa, että haaveilen All Cast Booteista talveksi itselleni, ja mahdollisesti myös lapsillekin, joten katsotaan onko nämä meidän tämän talven ainoat kengät.

Crocs Gust Boot

Näissä kengissä on nyt testattu muutama eri sääolosuhde - vesisade, lumisade, vesilammikoissa hyppiminen, lumikasoissa pomppiminen ja räntäsade. Hyvin ovat pitäneet varpaat kuivina, ja pakkasella lämpiminä.
Tytön on ollut myös kiva kävellä kerhossa kolme tuntia, kun on kevyet kengät jalassa. Huomasin myös, että pojan nilkka pysyy kivasti tuettuna näissä kengissä.

Crocs Gust Boot4 kommenttia:

 1. Meidän Viljalla on ollu nämä kengät jo kahtena talvena. Nyt en ole vielä päättänyt, mutta jotkut Crocsit varmasti tulee taas. Tuo keveys on kyllä yksi parhaista ominaisuuksista, joka harvoin lasten kengistä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä ollut nämä kovillakin pakkasilla, vai pikku pakkasilla? Mietin nimittäin tarvetta myös noille All Casteille. :)

   Poista
 2. Mä ostin tyttärelle nuo samat kengät viime talvena juurikin loskareiksi, mutta ne eivät pidä yhtään vettä jos on vähänkin loskaa tai pieniä vesilätköitä niin on nilkkaan saakka sukka aivan märkä :( Mikä on tosi kurjaa kun sitten tulee kylmä ja mä pidin näiden ulkonäöstä, on jotenkin paljon kivemmat kuin tavalliset loskarit yleensä on. Onko teillä oikeasti nuo pitäneet vettä jos ne kastuu, mietin vaan onko meillä jotku maanantai kappaleet!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä pitänyt vettä! Tollanen himpun verran alle kaksivuotias juoksi noilla heti ensimmäisenä vesilätäkköön, eikä ole sukat olleet märkänä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)