maanantai 7. marraskuuta 2016

Lämmin lahja isälle

Joko siellä on isänpäivälahja valmiina? Ostaisiko tänä vuonna jotain pehmeää, lämmintä, käytännöllistä vai arkeen sopivaa? Vai kaikkea tätä?
Meidän perheen isä sai Crocsilta isänpäivälahjaksi ihanat kotitossut, jotka on jo ehditty koeajamaan.

Crocs Slipper Tohveli

Ja juuri sopiva ajankohta saada lämmikettä jalkoihin kotonakin. Ulkona on pakkasta, kova lumimyräkkä kolisuttaa ikkunoiden sälekaihtimia, ja vaikka patterit hohkaa täysillä, lattiat ovat silti viileät. Ja vielä flunssakausi - siihen on syytä varautua hyvin, pää ja jalat lämpimiksi!

Crocs Slipper Tohveli


Meillä isänpäivänä juhlitaan lasten isää, oman isäni kanssa isänpäivää en ole viettänyt yli kymmeneen vuoteen, olisiko noin tuhannen kilometrin välimatkalla tekemistä asiaan.
Tosin aikataulullisista syistä emme pääse juhlimaan isänpäivää sunnuntaina, mutta lauantai iltapäivä on pyhitetty isänpäivän juhlinnalle.

Crocs Slipper Tohveli

Koska poika ei vielä ymmärrä näiden juhlapäivien päälle, niin tyttö odottaa hänenkin edestään isänpäivää. Kerhossa on askarreltu jo lahja isälle, ja syyskuiselta Tukholman reissulta tarttui mukaan toinen pieni lahja. Ja onhan päivä minullekin odottamisen arvoinen, minulla on nimittäin tämän dieetin viimeinen tankkauspäivä! Perinteinen isänpäivän brunssi on meillä herkkuineen.

Crocs Slipper Tohveli

Mikäli pähkäilet vielä lahjan suhteen, nämä lämpimät Crocs Slipper tohvelit ehtii vielä käärimään pakettiin.
Tohvelit on myynnissä Crocs Store –myymälöissä (Helsinki, Vantaalla Flamingossa, Turussa Hansan ja Kuopiossa Matkuksen kauppakeskuksessa), Crocsin verkkokaupassa, sekä valituissa Intersportin myymälöissä kautta maan (mm. Itäkeskus, Puhos, Turku/Hansa, Raisio/Mylly, Oulu, Tampere, Savonlinna). Merkille uskolliseen tapaan tohvelit ovat erittäin kevyet, ja ihanan lämpimät, sain nimittäin itselleni näistä pinkit versiot. Mikä ihana tekosyy siis hemmotella omiakin jalkoja :)

Kengät saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)