sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Marraskuun kosmetiikat

Joku teistä lukijoista kysyi facebookissa, että millaista kosmetiikkaa käytän ihonpuhdistukseen, mikä olisi mahdollisimman luonnollista iholle.
Itse olen käyttänyt Yves Rocherin kasvikosmetiikkaan pohjautuvaa kosmetiikkaa jo usean vuoden ajan, enkä voisi tyytyväisempi olla.


Iltaisin puhdistan meikit pois tällä puhdistusemulsiolla, vesipesun jälkeen viimeistelen puhdistuksen vielä kasvovedellä.
Tuo yksi ja sama puhdistusemulsio on ollut käytössä viime joulukuusta lähtien, eli melkein vuoden ajan. Sekaihoisena olen ollut tyytyväinen siihen, saan meikit ja liat puhdistettua hyvin sillä. Puhdistusvesi on ollut käytössä nyt kolmen viikon ajan. Kaipasin puhdistusveteen pientä vaihtelua, sekä tehokkuutta, ja sitä löytyy tästä. Tämä puhdistusvesi sisältää kolmea teetä, joiden yhteisvaikutus on tehokas, ehkä mäkin pysyn ikinuorena iholtani 😍

Silmänympärysvoide nyt on ihan must juttu. Tämä silmänympärysvoide on ollut käytössä jo useamman vuoden, joten tämän tuubin jälkeen varmaan mietin vaihtoa. Mulla on todella tummat ja juonteikkaat silmänympärykset, ja luulen, että tarvitsen järeämpiä aseita näiden taltuttamiseen.
Kasvovoiteena tämä Hydrating Gel Cream on ihan ykkönen. Mulla on kuiva sekaiho, ja ilman tätä iho hilseilisi varmaan ihan kamalan paljon. Tämä pitää kasvot kosteutettuina aamusta iltaan, sekä tuo meikille hyvän pohjan. Öisin mä käytän kookosöljyä ihon kosteutukseen.

Swiss Clinic

Tämän viikon ajan mulla on ollut testissä Swiss Clinicin Skin Roller. Tästä tulee lähiviikkojen aikana oma postauksensa, kunhan olen testannut kunnolla tuotetta, mutta ainakin iho on viikon jäljiltä jo pehmeämmässä ja sileämmässä kunnossa. Tällä mä rullailen joka iltapesun jälkeen muutaman minuutin ajan kasvoja.

Swiss Clinic Skin Roller


Kunhan pakkaset tulevat jälleen takaisin (toivottavasti pian), vaihtuvat ihonhoitotuotteeni kausiluonteisesti. Postaan näistä lisää toivottavasti ensi kuun aikana!


Skin Roller saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)