sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Smoothie Bowl

Mä olen jo pitkään katsellut erilaisia, kauniita ja herkullisen näköisiä smoothie bowleja. Kun jouduin jättämään maitorahkan, ei myöskään luovuuteni toiminut smoothie bowlin tekemiseen.

Eilen oli tämän dieetin viimeinen tankkauspäivä, ja samalla meidän isänpäiväbrunssi. Viikkoa etukäteen aloin suunnittelemaan menuuta, ja nyt oli maitorahkan himo niin iso, että oli pakko päästä itsekin tekemään bowleja! Nämähän voi tehdä vaikka mihin muuhunkin, kuin vain pelkkään maitorahkaan, esimerkiksi kauramaitoon, kookosmaitoon tai vaikka jogurttiin.


Smoothie Bowl

Smoothie


  • 700g Maitorahkaa
  • Jäisiä marjoja
  • Yksi appelsiini
  • Sokeritonta mustikkakeittoa loraus

Ohjeet:

Blendaa kaikki ainekset sekaisin blenderissä. Nesteenä voit käyttää joko sokeritonta mustikkakeittoa, tai vettä. Varmista, että smoothiesta ei tule liian löysää, eli lisää nestettä vain sen verran, että koostumus on rahkan ja smoothien välimuoto. 

Koristelu

Ohjeet:

Anna luovuutesi ohjata koristelua, tässä ei ole rajoja. Koristeluun voit käyttää vaikka ja mitä! Tuoreita hedelmiä, kuivattuja hedelmiä, tuoreita marjoja, kuivattuja marjoja, pähkinöitä, siemeniä, eri superfoodeja, mitä ikinä keksitkään!!

Smoothie Bowl

Yksi asia, mikä minua vaivaa, mitä en ymmärrä, on se, että ihmiset ripottelevat smoothie bowlien päälle chia siemeniä. Chia siementhän tulisivat liuoittaa ennen käyttöä nesteessä, eikä napostella sellaisenaan.

Smoothie Bowl


Smoothie on tehty meidän uudella Wilfan Raw Fuel blenderillä.*

*Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)