maanantai 12. joulukuuta 2016

Paras tehosekoitin

Me saatiin Wilfalta isänpäiväksi testiin Raw Fuel tehosekoitin, jonka ensimmäinen luomus oli Appelsiini-suklaa raakakakku.

Wilfa Raw Fuel
Meiltä löytyi kotoa sauvasekoitin ja tuollainen perus pieni smoothieblenderi. Ne kaksi eivät tehneet yhteistyötä kovin hyvin raakaleivonnaisten kanssa. Smoothieblenderiin on uskaltanut edes työntää pähkinöitä tai taateleita, sillä juuri takuuvaihdon läpikäynyt blenderi meni viimeksi rikki jääpalojen murskaamisesta (vaikka kuului toimintoihin...). Sauvasekoitin tykkäsi lopettaa pörräämisensä, ja otti vähän kuumaa kun joutui tositoimiin.
Kahden viikon ajan pohdin kolmen blenderin välillä: Raw Fuel, Vitalmix vai Rawmix. Koska en halunnut käyttää tehosekoitinta peltarit päässä, päädyin Raw Fueliin. Siinä nimittäin äänitaso on täysin inhimillinen, kestää hyvin käyttää lasten päiväuniaikaan.

Totta puhuttuna tämän blenderin kanssa oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kun näin tämän I Love Me -messuilla in action, se piinasi mun ajatuksia siitä lähtien.

Wilfa Raw Fuel
Tämähän ei ole meillä pelkästään raakaleivonnassa käytössä. Kaikki, jotka ovat joskus tehneet kasvissosekeittoa, tietävät sen kaavan, pilko, keitä, jäähdytä, survo ja uudelleen keitä, ja vielä jos päälle roiskuu juuri kiehunutta sosekeittoa, auts! Tällä blenderillä mä teen nykyään myös sosekeitot, ihan alusta loppuun!! Ainoa mitä mä teen, pilkon vihannekset ja heitän koneeseen, kone hoitaa kiehumiset ja soseuttamiset mun puolesta. Arjen luksusta.
Myös smoothiet tehdään tällä, dippejä varten olen silpunnut tuoreet yrtit tällä, lapsille hedelmäsoseita, ja ensimmäistä kertaa elämässä ei tarvitse murskata jäitä blenderillä toinen silmä kiinni peläten että terä taittuu.


Kannun pohjassa olevat ruostumattomat terät ovat sen verran koholla pohjasta, että ne pääsevät käsiksi kaikkiin raaka-aineisiin, mitä kannussa pyörittää. Itse arvostan kovasti sitä, kun valmistan raakataikinoita, ettei mun tarvitse joka viides sekunti laittaa konetta kiinni ja kaivaa lusikalla pohjalta ylös raaka-aineita, jotka eivät ole päässeet vielä murskaantumaan. Ei ole tarvinnut kopistella kannua tai sekoitella liiemmin, siellä ne raaka-aineet pyörii ihanan tasaiseen tahtiin. Ja koska mä olen nyt niin innostunut raakaleipomisesta, mä en voi kuin ihastella kerta toisensa jälkeen kuinka smoothia jälkeä tämä tehari tekee. Ne pähkinät ja taatelit ja mantelit tulee ihan sileänä massana tuolta ulos. 😍


Taatelineliöitä tehdessäni blenderin täytyi pyöriä kymmenen minuutin ajan, joka on normaali blenderille aivan liian pitkä aika, mutta tällä onnistui. Iso plussa on lisäksi keittoja tehdessä blenderin mukana tuleva lämpömittarillinen painin, jolla pääsee keiton valmistuksen ajan näkemään keiton lämpötilan. Kannun tilavuus on 1.5 litraa, joka mahdollistaa isojenkin taikinoiden, sekä runsaan keittomäärän valmistuksen.
Tässä on todella tehokas ja voimakas moottori, ja Wilfa myöntää moottorille 10 vuoden takuun.

En voi kuin kehua ja suositella, tässä on jokaisen keittiön must have -kodinkone!!Tuote saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)