torstai 22. joulukuuta 2016

Proteiinikeksit

Viime aikoina on tullut toinen toistaan herkullisempia uutuuksia markkinoille. On proteiinisuklaavanukasta, joka maistuu ihan aidolle alkuperäiselle jacky makupalalle, proteiinijäätelöä saa kesällä syödä hyvällä omalla tunnolla, raakakakut ja -leivokset ovat löytäneet tiensä useaan kotiin ja kahvilaan.

Nyt mä olen löytänyt jälleen uuden herkun, nimittäin proteiinikeksit. Olisinpa itse keksinyt nuo, olisin miljonääri, nämä on nimittäin niin hyviä.


Lenny & Larry's proteiinikeksit on nyt rantautuneet Suomen kauppoihin, vihdoinkin!

Näissä proteiinikekseissä EI ole maitotuotteita, EI soijaa, EI kananmunaa, EI sokerialkoholeja, EI keinotekoisia makeutusaineita.


Näissä on VAIN geenimuuntelemattomia raaka-aineita, 16 grammaa proteiinia sekä vatsalle hyvää kuitua.

Eli allergikoille ja erityisruokavaliollisille; nämä on melkein kaikettomia, ja nämä on oikeasti hyviä!!
Nämä vegaanit keksit on THE terveellinen välipala, tai jälkiruoka, tai leffailtojen herkku, jonka voi syödä puhtaalla omallatunnolla. Mä sain yksi päivä yhden keksin sovitettua mun dieettimakroihin, mikä dieettiläisen pelastus!
Keksit on onneksi valmispusseissa, joten ne on helppo kuljettaa mukana, eikä tarvitse lounaskippojen lisäksi muita kippoja. Suosittelen kokeilemaan, vaikka leffaherkuksi, tai jälkiruoaksi. Varsinkin kun vertaa useisiin proteiinipatukoihin, niin tämä on _oikeasti_ terveellinen vaihtoehto.Tuotteilla on todella nopea toimitusaika, eli alkuviikosta kun tilaa, niin viikonlopuksi herkut ehtii hyvin perille ;)

Tuotteet saatu blogin kautta. 

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu kaikkia makuja sekä kekseistä että brownieista? Mitkä on sun mielestä parhaimmat maut? Ite oon vasta maistanu kekseistä chocolate chipiä ja double chocolatea. Jälkimmäisestä pidin enemmän. Eka oli jotenkin mauton :/ musta noi on ihan ok keksejä ottaen huomioon, että niissä on hieman paremmat ravintoarvot kuin normikekseissä, mutta huono puoli on, että noi hajoo aivan liian helposti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia oon maistanut! Mun mielestä ehdoton ykkönen oli macadamia, mutta se johtuu varmaan siitä kun rakastan macadamia pähkinöitä ylikaiken! :D nyt haaveilen siitä kaurakeksi -uutuudesta, sitä en oo vielä maistanut :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)