perjantai 2. joulukuuta 2016

Swiss Clinic Skin Roller kokemuksia

Mä luonnehtisin ihoani kuivaksi sekaihoksi, joka joskus ravoittuu liikaa. Voiko tällainen olla mahdollista? Kannattaisikohan minun mennä yli kymmenen vuoden tauon jälkeen kosmetologille?

Mulla kyllä on todella kuiva iho, niin vartalossa, kuin kasvoissakin. Iltaisin kosteusvoiteena käytän kookosöljyä, ja edes se ei anna ympärivuorokautista kosteutta iholleni.
Kasvoni ovat täynnä näppylöitä, epätasaisuuksia ja mustapäitä, tästä siis sekaihoisuutta kerrakseen. Meikkivoidetta käyttäessäni ihoni rasvoittuu helposti nenän sekä huulten alta.

Mä olen käynyt läpi ne kivuliaat mekaaniset ihonpuhdistukset, ultraäänipuhdistukset, jotka eivät taas tuntuneet tehneen mitään, ja kotikonsteja on ollut monia. Ihoni ei ole tällä hetkellä missään massiivisen huonossa kunnossa, eikä minulta löydy esimerkiksi akne arpia, kun sellaista ei ikinä ole ollut.
Silti mä lähdin puhtaasta mielenkiinnosta testaamaan Swiss Clinicin Skin Rolleria, onhan sitä kehuttu maasta taivaisiin. Kun tuotteen googlettaa, löytyy kymmenittäin suuria suosionosoituksia tälle tuotteelle, häivyttäähän se arpia ja pitää ihon nuorena.

Swiss Clinic Skin Roller

Mistä on kysymys?


Kyseessä on siis ihorulla, jossa on 540 pientä mikroneulaa, jotka tekevät muutaman minuutin aikana ihoosi tuhansia mikrokanavia. Rullaa käytetään ihon ikääntymistä ehkäisevään hoitoon, mustapäiden poistamiseen, arpien häivyttämiseen, sekä ihon pitämiseen hehkeänä ja kimmoisana.

Swiss Clinic Skin Renewal

Skin Renewal pakkauksessa tulee mukana myös rauhoittava ja kosteuttava seerumi, joka levitetään iholle jokaisen rullaus kerran päätteeksi. Seerumin vaikuttava aine on betaglukaani, joka stimuloi ihon luonnollista kollageenituotantoa. Eli uudet rypyt, you're not welcome here anymore!

Swiss Clinic Skin Roller
Aluksi suhtauduin hieman varovaisesti ajatukseen, että joka ilta kotona neulailen itseäni reilulla viidellä sadalla neulalla. Ymmärsin kuitenkin, että ohjeita noudattamalla en tee vahinkoa itselleni. Ymmärrän kyllä tuon suuren hypetyksen tämän tuotteen osilta, sillä mikroneulaushoitojen hinnat ovat siellä parissa sadassa eurossa, ja kotirullan saat alle satasella.
Mä itse aloitin rullailun toissa viikolla. Rullailin ensin viikon ajan joka ilta kasvojen puhdistuksen jälkeen noin viiden minuutin ajan. Ensin rullailen vaakatasossa, sitten pystytasossa, ja lopuksi vielä horisontaalisesti, näin pääsen käymään läpi koko kasvojen alueen. Viikon jälkeen pidin viikon taukoa, ja tällä viikolla olen jälleen rullaillut. Eli ohjeiden mukaan on toimittu, 5-7 päivää rullailua, saman pituinen tauko, ja taas rullailua.

Ensimmäisen viikon aikana en huomannut mitään eroa, vaikka missä valossa yritin tutkailla. Lisäksi ihoni ei punoittanut, eikä rullailu edes tuntunut missään kohti miltään. Lepoviikon aikana huomasin, että ihoni pehmeni, ja sileni. Tämän viikon aikana olen huomannut, että ihoni on todella kuiva T-alueelta. Jostain luinkin vinkin, että kun olen levittänyt seerumin, tunti levityksen jälkeen laitan vielä omaa rasvaa (kookosöljyä), jolloin se imeytyykin paremmin. Joten tämä viikko on ahkerasti kostutettu ihoa.

Mustapäiden suhteen en huomaa eroa, siellä ne edelleen ovat. Isoimmissa rypyissäkään en huomaa eroa, mutta pienet juonteet eivät enää näy niin selkeästi. Ihon väri on tasaantunut, ei ole enää värimuutoksia eri puolilla kasvoja, sekä iho on kokonaisuudessaan pehmeä ja sileän tuntoinen.

Swiss Clinic Skin Roller

Arpia minulla ei kasvoissa ole, joten niistä en omakohtaista kokemusta osaa sanoa. Olen nyt kytännyt muutaman päivän välein Swiss Clinicin nettisivuja, milloin heille tulisi se ihorulla myyntiin jälleen, jotta voisin ostaa ja kokeilla joskos jollain viimein saisi nämä vatsan raskausarvet pois.

Kokeilemisen arvoinen rulla ehdottomasti on. Ja netistä löytyvät ennen-jälkeen kuvat aknearvista myy tuotteen itselleen alta aikayksikön. Suosittelen kokeilemaan, rulla sopii kaikille ihotyypeille.


Swiss Clinic Skin Roller

Tuote saatu blogin kautta.

1 kommentti:

  1. Moi! Mielenkiintoista kuulla kokemuksia tästä. Täältä löytyy tietoa vähän pidempiaikaisesta käyttökokemuksesta http://sannaetna.blogspot.fi/p/ihon-kiinteytys-ja-hoito.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)