lauantai 10. joulukuuta 2016

Synttärijuhlien pikkusuolaiset

Tänä vuonna todellakin mentiin synttärijuhlissa aidan matalimmasta kohdasta. Kakut tulivat suoraan tekijältä kotiinkuljetettuna, juhlajuomat suoraan Raikastamolta, muutama pikkujuttu kaupasta, ja sipsit ja naksut Real Snacksilta.

Meidän pikkusuolaiset koostuivat kahden eri maun sipseistä, oli Honey Butterin ja Salmiakkilakritsin makuisia perunalastuja. Viiden vuoden aikana yksissäkään lastenjuhlissa yksikään lapsi ei ole syönyt suolaisia piirakoita, vaan aina syödään niitä pikkunaposteltavia. Ja koska en halunnut täyttää juhlapöytää pelkällä makealla, sopivat nämä sipsit kivasti naposteltavaksi.


Itse maistoin molempia makuja yhden sipsin verran, ja ei hullummat maut. Itseasiassa paremmat, kuin niissä perus suolatuissa, tai mikä se toinen perus maku on, yrtti-valkosipuli? En itse enää hirveämmin tällaisia herkkuja syö, mutta tänään ainakin pikkusormille kelpasivat.

Muumi maissinaksut kyllä menevät aina kaupaksi. Huomisissa juhlissa riittää enemmän pikkuväkeä, jolloin naksut menevät suuremmalla suosiolla kaupaksi. Mulla on kyllä aina lastenrattaiden tavarakorissa hätävarana yksi muuminaksupussi. Mun mielestä toi on valmiiden smoothieiden lisäksi ehkä paras hätävara pienille lapsille. Ne on gluteenittomia, maidottomia, suolattomia, eikä niissä ole yhtään lisättyä sokeria. Ei siis verensokerin yläkäyriä ja nopeaa väsähtämistä.

Tuotteet saatu Real Snacksilta.
Yhteistyössä  Mammalandia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)