maanantai 16. tammikuuta 2017

Ensimmäinen arkiviikko pulkassa

Nyt on ensimmäinen arkiviikko eletty ja toinen alkanut. Mitähän tosta sanoisi? Eipä ainakaan tarvitse miettiä mitä sitä tekisi 😄

Nyt on lapsilla yhteensä yhdeksän harrastuskertaa viikossa, joista ensimmäiset alkaa aamuisin klo 9, eli herätään herätyskelloon kello 7. Tiistai päiviin mahtuu lapsilla yhteensä kolme harrastusta, ja aika usein munkin treenailut osuu tiistaille, eli sillon on meillä yhteensä neljä harrastusta. Kun lauantai koitti, oli niin huojentavaa, kun ei tarvinnut herätä heti seiskalta aamulla. Kolmena päivänä viikossa saadaan nukkua niin pitkään kuin halutaan (eli hyvällä tuurilla sormet ja varpaat ristissä EHKÄ jopa kahdeksaan). Ja koska mä itse menen nelijakosella saliohjelmalla, teen siihen päälle kaksi kotitreeniä viikossa, siihen vielä vatsat ja kehonhuolto.
Järjestelmällisyys. Sitä multa ei (luojan kiitos) puutu, ja se on avainsanana tähän arkeen. Seuraavan päivän lämpimät ruoat on täytynyt tehdä jo edellispäivänä valmiiksi, koska lasten arkipäivien harrastusten väliaika, minä aikana käydään kotona syömässä ennen toista harrastusta on VAIN tunti. Ja siihen tuntiin sisältyy syömiset, vaatteiden vaihdot ja kerhokamojen kasaan laitot, ulkovaatteiden pukemiset ja kävelymatka harrastuksiin.


Ensimmäistä viikkoa vähän helpotti se, että mä jouduin skippaamaan koko loppuviikon treenit. Mä vähän vilustuin ulkona, mutta onneksi se jäi kurkkukipuun ja väsymykseen, joten tänään startataan taas uusi treeniviikko. Vähän pisti harmittamaan, kun just sain valmentajalta tankkausluvan!! Mutta eihän sitä tankata, jos ei ole päässyt täysillä treenaamaan.. Uusi yritys tällä viikolla.
Ja valkun tapaaminen oli viime viikolla, ja hyvillä fiiliksillä lähdin sieltä himaan! Mä teen sitä pahinta, mitä ei saisi tehdä - eli vertailen itseä muihin. Muihin kisaajiin, ja muihin tiimin tyttöihin. Ja omaan silmään mä laahaan siellä ihan häntäpäässä kunnon kanssa. Onneksi valkku oli tyytyväinen, ja jatketaan samoilla ruoilla, ja samoilla treenimäärillä. Painokin on nyt just siinä, missä pitääkin, ja saakin pysyä siinä. Eli saan lopettaa stressaamiset painosta. Ruokaahan mä taas vinguin lisää, ja sainkin säännölliset tankkauspäivät 😍

Masajo jaksamisleipä
Kuluneen viikon ruokahypetys on ehdottomasti Masajon proteiinileivät! Mahtavat makrot, ja älyttömän hyvä maku!Mitään 100%sta kisapäätöstä meillä ei ole. Syksy on mahdollinen, ja mä teen kaikkeni, että sinne pääsen. Ongelmakohtaa, eli vatsaa on vaan työstettävä aivan älyttömän paljon. Mä en ehdi leikkauttamaan sitä ennen kisoja, joten ekoihin kisoihin mennään sitten tyrän ja erkauman kanssa.


Pitkästä aikaa posetreeneissä!
Näillä mennään taas kuukausi eteenpäin. Katsotaan tuleeko helmikuussa muutoksia ruokiin tai treeneihin, nyt pysytään näissä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)