torstai 5. tammikuuta 2017

Kiitos Fast Finland!

Mä muistan edelleen tuon toukokuisen lämpimän päivän. Oli esikoisen kerhoretkipäivä, jonne oli kutsuttu vanhemmat ja sisarukset mukaan. Siinä lapset kiipeilevät kalliolla, ja ihmettelevät metsää, ja pienen hengähdystauon aikana nopeasti vilaisen puhelinta. Sähköposti Fastilta, jossa kerrotaan, että olen päässyt mukaan Fastin ja Celsiuksen Ambassador -tiimiin. Taisin kiljahtaa siinä vaiheessa, mä olin NIIN täpinöissäni. Taisin vielä laittaa takaisin sähköpostinkin, jossa sopersin innostuksissani vain jotain innostukseni tasosta? :D
Sitten alkoi se kuumottava parin viikon odotus niistä ensimmäisistä tuotteista. Siinä olikin sitten neljäkymmentäkiloa pakettia kannettavana postista kotiin, ja olo oli, kuin pienellä lapsella jouluaattona.


Mulle Fastin tuotteet on olleet aina tuttuja. Joskus reilu kymmenen vuotta sitten, kun kävi ensimmäisiä kertoja kuntosalilla, oli palkkarina mansikan makuinen Fast Diet Mix, kuka muistaa tän? :D Fast on brändinä todella tunnettu, joten helposti jäikin sen merkin lisäravinteita käyttämään.


Fastin ja Celsiuksen Ambassadorina on ollut aivan huikeaa olla! NFE ja I Love Me- messut oli todella mahtavat. Töitä riitti, ja kädet oli kokoajan täynnä, mutta kyllä näiden tuotteiden parissa hommasta vain nautti. Ja ne kaikki ihmiset, joihin on päässyt tutustumaan tämän homman kautta, aivan mahtavia ihmisiä! :)


Nyt mä valitettavasti joudun jättämään Fastin ja Celsiuksen taakseni. Tämä oli vaikea päätös. Sillä Fastin porukka on aivan mahtava, ymmärrystä täynnä oleva positiivinen poppoo. Kisavalmennuksen myötä mulle tulee lisäravinnesponsori, jonka vuoksi en voi enää jatkaa Fastin ambassadorina.

Fastin tuotteita edelleen ostan ja käytän, miksi hyviä tuotteita pois jättäisin?
Kiitän vielä nöyräästi Fastin tiimiä tästä mahtavasta mahdollisuudesta! Viime vuosi koostui upeista jutuista, joihin liittyi Fast ja Celsius. Toivottavasti vielä törmätään kaikkien kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)