sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Page 1

Tiedättekö, että jouduin kauan aikaa miettimään tämän tekstin otsikkoa. Luonnoksissa oli yhteenveto edellisvuodesta odottamassa kirjoittajaansa, mutta se saa vielä hetkeksi jäädä luonnoksiin. En oikein tiedä, mistä aloittaa.
Meillä taisi olla ihan perus uudenvuoden aatto. Paljon hyvää ruokaa, mulla tankkauspäivä, muutama pieni raketti, ja perheen kesken olemista.
Tänään on vuoden 2017 ensimmäinen päivä. Haikea olo, mutta samalla todella jännittynyt. Viime vuosi oli hyvä, toivottavasti jonain päivänä ehdin vielä purkamaan koko viime vuoden tekstiksi. Tästä vuodesta tulee, noh, todella erilainen.


Eilen vielä puoleltaöin luonnehdin tätä juuri alkanutta vuotta meidän perheessä muutosten vuodeksi. Ensi viikolla meillä alkaa uusi arki molempien lasten harrastusten myötä. Tänä vuonna esikoinen menee esikouluun, poika menee päiväkotiin, ja näin ollen minäkin palaan takaisin toimistotyöhön. Tämä on myös se vuosi, jolloin todennäköisesti menen kisaamaan ensimmäistä kertaa. Tässä on vielä 30 päivää aikaa miettiä ja pohtia, ja joko jänistää tai olla rohkea ;) Muitakin muutoksia tulee, unelmien tavoittelua, toivottavasti haaveiden toteuttamista, mutta nämä ovat vasta ajatuksen tasolla, loppuvuodesta vasta näkee, miten tämä vuosi kohteli meitä.

Vuodesta 2016 jäi hyvä fiilis. Se oli edellistään parempi, joten tänäkin vuonna tähdätään samaan, edellistä parempaan.

Muutama asia tulee muuttumaan, niistä ensimmäinen liittyy tähän blogiin. Vähennän yhteistöitä. Tästä eteenpäin tulen ottamaan vain yhden yhteistyön kerrallaan. Tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että tänä vuonna priorisoin perheen ja kisoihin valmistautumisen ykköseksi, ja en halua tuntea stressiä tai velvoitetta blogista. En myöskään halua tuottaa kakkosluokan laatua, haluan hoitaa yhteistyöt kunnialla alusta loppuun, ja näin teen keskittymällä vain yhteen yhteistyöhön kerrallaan.
Lisäksi haluan kirjoittaa blogiin enemmän. En halua, että yhteistöiden tuottaminen syö sitä aikaa, milloin saisin kirjoittaa ajatuksiani ylös. Tästä vuodesta tulee itselle niin jännä, ekat fitness kisat, ja muut muutokset, ja uudet asiat, mitä elämässä tulee vastaan.


Mä teen tällä hetkellä just sitä, mistä tulee hyvä fiilis. Mutta tiedän sen, että voisin olla vielä himpun verran onnellisempi. Ja sen saavutan, kun en stressaa liikaa, enkä yritä ylisuoriutua. En tehnyt uudenvuoden lupauksia, mutta AION tänä vuonna elää hetkessä, keskittyä olennaiseen, nähdä kokonaiskuvan enkä vain yhtä epäkohtaa, treenata kisoihin satalasissa, nautttia elämästä, olla onnellinen, hymyillä, höpsötellä lasten kanssa, olla hyvä äiti ja tyttöystävä. Eikä varmaan pahitteeksi olisi jatkaa itsensä tutkiskelua, ja saada ylläpidettyä sisäistä hyvinvointia.


Aivan ihanaa uutta vuotta, kuullaan jälleen ensi viikolla!

Muistan olla positiivinen, muistathan sinäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)