lauantai 7. tammikuuta 2017

Uutta arkea odottaen

Heti alkuun on pakko todeta, että oli oikea päätös himmailla yhteistöiden suhteen. Nyt, kun on ottanut vain yhteistyön kerrallaan, on saanut rauhassa keskittyä siihen, ja tänäänkin sain pitkästä aikaa miettiä, että mitä tänne blogiin oikein kirjoittaa! Tällä kertaa ajattelin rustata pelkkiä ajatuksia ja kuulumisia tänne.
Meillä alkaa huomisen jälkeen uusi arki, ja joululoma loppuu. Uusi arki meillä tarkoittaa vain sitä, että harrastukset jatkuvat. Lapsilla olisi pahimmillaan yhdeksän harrastuskertaa viikossa, siihen mun viisi harrastuskertaa mukaan, se tekee kolmelle ihmiselle yhteensä neljätoista harrastuskertaa viidelle päivälle. Mä luulen, että vähän jostain päästä himmaillaan noiden kanssa, sillä varsinkaan kuopus ei todellakaan tarvitse neljää harrastuskertaa viikkoon. Katsotaan miten tämä ensi viikolla sitten loksahtelee paikoilleen.


On ihanaa, kun lunta on tullut jälleen reilusti tänne Helsinkiin. Toivottavasti tämä talvi kestäisi kauemmin, kuin marraskuinen kahden viikon talvi.. Ollaan päästy hyötyliikkumaan, kun ollaan kolailtu ja lapioitu lumia pihalta, ja tottakai pulkat ja liukuritkin on kovassa käytössä! :)


Treenit luistaa omalla painollaan, eli hyvin. Ainoa, mikä itseä vähän ärsyttää on se, kun tuntuu että olen niin pieni, enkä saa kunnolla selkään tuntumaa. Nyt olen vihdoin tällä viikolla saanut alavatsaan tuntumaan treenit, mitä ei olekaan tässä muutamaan vuoteen tapahtunut. Mun isoin epäkohtahan on tuo alavatsa, joka on suoraan sanottuna löysä pullamaha, ja sen eteen tehäänkin eniten duunia.

Syömiset menee myös nappiin. Tällä viikolla ymmärsin lopettaa rasvan pelkäämisen. Mun rasvan saannit on joka päivä olleet makroista melkein puolet, mutta nyt ymmärsin, että kroppa ei toimi, jos en saa rasvaa.
Ensi viikolla on jälleen valkun treenit, saa nähä, joko tämä välidieetti loppuisi. En pistäisi pahakseni, jos saisin lisää ruokaa :D
Vielä en ole tälle vuodelle ostanut kisalisenssiä. Odotan vielä ensi viikon valmentajan tapaamista, ja yritän puristaa sieltä vielä sen viimeisen sanan. Turhaan en halua ostaa lisenssiä, mutten halua turhaan jättää ostamattakaan. Eli kisasuunnitelmia tulee sitten ensi viikolla :)


Mulla oli ruhtinaalliset kaksi tankkauspäivää - jouluaattona ja uudenvuoden aattona. Ei tarvitse varmaan suuremmin sanoa, kuinka paljon nautin noista päivistä :D Ja kuinka paljon keräsin painoa niistä. En tiedä keräävätkö muut näin pahasti painoa, mutta mulla meni jouluaaton tankkauspäivästä viikko takaisin omaan painoon. Uudenvuodenaaton kiloista en ole vieläkään selvinnyt.

Olen myös oppinut tavallani nauttimaan iltatreeneistä. Pääsen usein vasta iltayhdeksän jälkeen salille, enkä olisi näihin aikoihin ikinä ennen käynyt salilla, iltaysiltä mennään jo nukkumaan! :D Illalla pääsen rauhassa tekemään treenin, mun ei tarvitse kytätä kellosta aikaa milloin pitää olla kotona, ja ainakin näin dieetillä se unikin on alkanut tulemaan viimeistään puoleltaöin salin jälkeen. Hyvä näin, mun mielestä kaksi seuraavaa viikkoa joudun käymään VAIN illalla salilla, eli aamusaleista on turha haaveillakaan.


Kertokaahan, jos on jotain toiveita kirjoitusaiheista, nyt on kalenterissa tilaa kirjoitellakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)