lauantai 4. helmikuuta 2017

Helmikuun kosmetiikat

Aina tasaisin aikavälein lupaan itselleni pitäväni ulkoisesti itsestäni huolta. Se lupaus pitää aina päivän, ja sitten se jää jälleen - laiskuutta tai viitsimättömyyttä. Nytkin täällä blogin luonnoksissa on kohta yli kuukauden venynyt pääni sisällä ajattelemani postaussarjan ykkösosa, eli jokaviikkoisen kauneussunnuntain tuotteet. Mutta haukkasin liian ison palan.
Nyt meni tosin hermot lipaston kosmetiikkalaatikkoon, se ei ole mennyt enää kunnolla kiinni pariin kuukauteen. Mulla on paha tapa ostaa aina kaikkea uutta, vaikka vanhaa on vielä jäljellä. Nyt siis päätin haukata pienemmän palan, ja tästä alkaa jokakuiset kosmetiikka postaukset! Sekä täten lupaan itselleni, että rauhoitun kaikkien ihonhoito tuotteiden ostamisessa, kunnes olen käyttänyt kaikki loppuun.


Mä olen vuosia jo ajatellut käyttäväni todella vähän kauneudenhoitotuotteita, mutta hyvä jos rivi mahtui edes kuvaan :D Ja tässä on vain hoitotuotteet, meikit vielä erikseen ( no okei, niitä on van bb-voide ja kulmaväri :D).


Iltakosteuttajana vartalolle sekä kasvoille on kookosöljy, toiminut jo vuosikaudet.
Taisin saada viime kesäkuussa lahjaksi tuon ihanan karkkisen tuoksuisen Victoria Secretin vartalovoiteen, enkä ole vain raaskinut käyttää sitä. Käyttöönhän se on ostettu, eikä katseltavaksi, joten jos välillä tarvitsee iho rasvausta päivällä, toimii tämä ihana tuoksu siinä tehtävässä.

Hiuksille käytän helmikuun ajan ylläolevaa shampoota, sekä pyyhekuiviin hiuksiin samaan tuotesarjaan kuuluvaa hoitosuihketta. Hoitoaineena tässä kuussa on erisanin tuoksuton hoitoaine.


Iltaisin puhdistan kasvot lasten isoäidin tuomalla puhdistusemulsiolla. Tämän jälkeen tulee vesipesu, jonka viimeistelen tuolla Yves Rocherin Anti-Age puhdistusvedellä*.
Kerran viikossa yritän muistaa (!!) myös tehdä iholle tehohoidon, eli ensin teen kahvikuorinnan, tämän jälkeen teen viilentävän kasvonaamion* ja lopuksi vielä savinaamio kruunaamaan kokonaisuuden.


Olen myös näitä Arctic Arbutinin tuotteita jemmannut laatikossa useamman kuukauden. Olen odottanut oikein kovia pakkas- ja tuulisäitä, jolloin saisin kaiken irti näistä tuotteista. Kun sitä kunnon talvea tänne Helsinkiin ei näytä tänä vuonna tulevan, niin otetaan näillä nollakeleillä kunnon tehoaineet suojaamaan ihoa.

Kunhan nämä kaikki muistaisin käyttää helmikuun ajan, niin menisi ehkä laatikotkin kohta kiinni. Palataan aiheeseen jälleen maaliskuussa!


*sisältää mainoslinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)