maanantai 6. helmikuuta 2017

Kolmen raaka-aineen kevyt pasta

Kesäkurpitsapastasta tuli hitti jo kauan aikaa sitten, enkä yhtään ihmettele. Kesäkurpitsasta saa kevyen ja maukkaan pastan, joka sopii monenlaiseen makuun.
Itse olen pelkistänyt kesäkurpitsapastan, sillä tässä pastassa on vain kolme raaka-ainetta. Raaka-aineet ovat puhtaita, ja tästä ruoasta en edes laske makroja.

Kevyt kesäkurpitsapasta


Kesäkurpitsapasta
Tarvitset vain kolmea raaka-ainetta; kesäkurpitsaa, sieniä ja timjamia.

Leikkasin kesäkurpitsat spiraalileikkurilla pastamaiseksi ja paloittelin sienet pieniksi.
Heitin sienet pannulle, ja paistoin valmiiksi, sekä kippasin sivuun odottamaan.
Tämän jälkeen laitoin kesäkurpitsat pannulle 80% teholla paistumaan. Kesäkurpitsat ovat valmiita, kun niistä on suurin osa nesteestä haihtunut. Pannulla maustoin kesäkurpitsat timjamilla, sekä sipuli-, valkosipuli- ja mustapippurimausteella.

Syvälle lautaselle kokosin kesäkurpitsan pohjalle, päälle sieniä, sekä iso kourallinen tuoretta timjamia.

Kesäkurpitsapasta

Tässä loistava lounasehdokas niin keventäjälle, laihduttajalle, kasvissyöjälle, kuin kelle vain kokeilunhaluiselle kotikokille.

Helppoa, nopeaa, maukasta ja kevyttä!

Kesäkurpitsapasta

Yhteistyössä K-Supermarket Westbest


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)