sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

27 weeks out

Nyt on kokonainen ensimmäinen viikko virallisesti takana kasvukautta, kehityskautta, eli nyt syödään ja kasvatetaan niitä minilihaksia.
Perjantaina oli valmentajan tapaaminen, ja ensimmäistä kertaa menin hyvällä fiiliksellä sinne. Hassusti kävi, kävelin ruoskittuna ulos, ja ainoa ketä hymyilytti, oli valmentaja. Sellanen jalkatreeni siis! 😀
En mä saa ikinä itseäni vedettyä niin hapoille, ja niin tappiin, kuin valmentaja, joten siitä jäi jälleen korvan taakse jotain - opetellaan yksinäänkin vetämään itsensä ihan piippuun.
Treeniohjelmiin tulee muutoksia, eli varmaan enää ensi viikko pusketaan vanhalla, ja sitten tulee tehostejaot.Aerobisia mulla ei ole nyt, eikä niihin tarvitse keskittyäkään, ne tulee mukaan varmasti sitten kesällä, mutta eihän tuota aurinkoa ole voinut jättää vain olemaan, vaan on täytynyt nauttia ihanista pitkistä kävelyistä ihanassa kevätsäässä!Paino on lähtenyt nousukiitoon hyvällä vauhdilla, ja kroppa ja mieli nauttii ruoasta. Ja ruoan lisäksi viinistä! Nyt on saanut viikonloppuna nauttia lasillisen viiniä, sitä kun tuskin tulee enää kesäkuun alun jälkeen näkemään hetkeen.

Kävin eilen Go Expossa lasten ja mun ystävän kanssa, käytiin samalla katsomassa Fitness Helsinki -kilpailua. Vähän ristiriitaiset fiilikset. Onhan se niin erilainen kilpailu, kilpailijoiden taso ja vaatimukset ihan eri luokkaa kuin ifbb:llä. Toisaalta, olisiko pitänyt itsekin aloittaa helpommalla, ja mennä sinne Fitness Mom -luokkaan kisaamaan, kuin suoraan ison liiton kokeneiden konkareiden joukkoon.Toivon mukaan ensi viikolla tulee vähän parempaa kuvamateriaalia, kun saan treeniseuraa mukaan salille! Yritän aktivoitua tämän blogin kanssa hieman enemmän, lupaan 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)