perjantai 28. huhtikuuta 2017

Elätkö elämääsi? Oletko onnellinen?

Mulla on ollut helmikuusta lähtien luonnoksissa teksti, jota en ole ikinä julkaissut. Pelko siitä, että annan itsestäni liikaa, tai paljastan syvimpiä ajatuksiani tänne, on pelottanut.Aika ajoin ihmiset pohtivat tyytyväisyyttään elämään. Monien suusta on kuulunut, ettei elämäänsä voi ikinä olla täysin tyytyväinen, mutta tämä on mielestäni silkkaa negatiivisuutta.

Ihmisen kuuluu olla onnellinen, ja ihmisen kuuluu nauttia elämästään - onhan meille vain yksi sellainen suotu. Onko se itsekästä lähteä tavoittelemaan omaa onneaan? Ehkä, muttei kukaan voi elää kuten muut haluaa.

Suomessa tyytyväisyyden tavoittelu kulminoituu perheeseen, työhön sekä omaisuuteen. On oltava sitä ja tätä, jotta joku on tyytyväinen. Oletteko ikinä ajatelleet, kuinka köyhiä ovat ne ihmiset, joilla on vain rahaaa?


Tuo luonnoksissa maannut tekstini kertoo siitä, kuinka olen vain suorittanut pitkän aikaa - en ole elänyt täysillä, en ole tuntenut eläväni, ja näin jälkiviisaana voin todeta, etten ole ollut onnellinen.

Minulla ei ole elämässäni mitään mitä vaadin tai tarvitsen, minullahan on kaikki hyvin. Kaksi tervettä lasta, katto pään päällä, harrastan rakastamaani lajia, ja itsellänikin on asiat hyvin.
Joskus sitä vain huomaa, että elää elämäänsä ollen muille mieliksi.

Vaikka olet isä tai äiti, sinun tulisi aina ensin mietittävä omaa hyvinvointia. Tottakai lapset menee aina kaiken edelle, mutta jokaisen tulisi muistaa pitää itsestäänkin huolta.

Kenenkään ei tule elää elämäänsä miellyttäen muita, peläten jotain, tai tuntea oloansa epämukavaksi.
Vaikka kuinka itsekästä olisi olla onnellinen, se itsekkyys suotakoon jokaiselle.

Se tunne, kun elät vapaasti omaa elämääsi, hengität syvään ilman painolastia on jotain niin sanoin kuvailematonta. Kun kaikki ahdistus ja epävarmuus poistuu, ja tilalle tulee onnellisuus, se on niin priceless tunne.


Kuvien ihanat bambuiset alusvaatteet löytyy Color4Carelta.

Lisäksi valikoimassa myös kynät ja muut päivittäistavarat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)