perjantai 19. toukokuuta 2017

Kesän ykkösjuoma

Tänään ollaan saatu nauttia kyllä aivan ihanasta säästä! Aurinko on paistanut koko päivän, ja ulkona on pärjännyt ilman ulkovaatteita. Sieltä se kesä tulee!!

Me pyöräytettiin aamusta tämän kesän ykkösjuomat, ja nautittiin ne hiekkalaatikon reunalla tuolla auringonpaisteessa, kyllä kelpasi!
Ai että, miten odotankaan kaikkia kesän tuomia herkkuja.. Grillausta, savustettua lohta, freesejä salaatteja kotimaisista kasviksista, loppukesästä pääsee poimimaan marjoja ja sienestämään. Kyllä tämä kesä on vain Suomen parasta aikaa, siitä ei pääse yli.

Lapset rakastaa vesimelonia yli kaiken, ja siitä se ajatus sitten lähtikin. Kesäkuumalla nesteytyksestä täytyy pitää huolta, ja ainaiselle vesipullolle tuli vaihtoehtoinen nesteytys, kunnon herkkujuoma!

Kesän ykkösjuoma - vesimelonismoothie


Vesimelonismoothie
Tähän tarvitset taas muutaman simppelin raaka-aineen:
  • Vesimelonia (puolikas riittää litran smoothieseen)
  • Inkivääriä
  • Limeä ja
  • Tuoretta minttua
Puolikas vesimeloni on lusikalla kauhottu blenderiin, sinne joukkoon lähti noin kolmen sentin mittanen inkiväärin pala, puolikkaan limen mehu ja kourallinen mintun lehtiä.
Nopea blendaus jättää juoman smoothiemaiseksi, hieman paksuhkoksi, ja muutama lisäkierros tekee smoothiesta mehua. Kumpikin hyviä vaihtoehtoja!

Vesimelonijuoma

Tiesittekö, että vesimeloni sisältää todella runsaasti antioksidantteja, jotka vahvistavat immuunisysteemiäsi? Myös vesimelonin siemenet ovat syötäviä, niitä ei tarvitse turhaan nyppiä pois.
Myös urheilijoille suositellaan vesimelonin syömistä, sillä se sisältää todella paljon kaliumia, eli estää kramppeja tehokkaasti.

Kesän ykkösjuoma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)