maanantai 29. toukokuuta 2017

Maailman helpoin raakakakku (gluteeniton, maidoton, vegaaninen)

Maailman helpoin raakakakku (gluteeniton, maidoton, vegaaninen)


Aina on hyvä syy syödä kakkua, jokainen arkipäivä on juhlaa. Ja nyt kesän kynnyksellä niitä juhlia varsinkin on; valmistujaisia, päätösjuhlia, häitä, synttäreitä, ja juhannuskin tuloillaan.

Yksi kompastuskivi raakakakkujen valmistamisessa on se, että sun täytyy ostaa yleensä noin kymmenen raaka-ainetta, ja ne raaka-aineet myydään isoissa purkeissa, ja sulla ei välttämättä ole käyttöä enää niille lopuille raaka-aineille, ellei susta tule himo raakaleipuria. Toisekseen, kyllähän ne puhtaat raaka-aineet maksavatkin paljon. Yhden raakakakun hinnaksi saattaa kepeästi tulla ensitekijälle reilu sata euroa.

Toinen kompastuskivi on se, että mitä ostaa? Tarviiko jotain jauhoa, tiettyä pähkinää, tiettyä marjaa, tiettyä superfoodia. Netti on onneksi täynnä toinen toistaan herkullisempia raakakakku reseptejä, mutta nyt on ongelmat ratkaistu. 

Olit sitten kokenut raakaleipuri tai vasta ajatuksen tasolla, niin mulla on tässä maailman helpoin raakakakku ohje!

Barebake suklaaunelma
Tämän herkullisen kakun valmistamiseen ei tarvitse kaupan hyllyltä napata kuin yksi ainoa paketti. Kyllä, yksi ainoa, nimittäin Leaderin Barebake raakakakun valmistuspakkaus.

Barebake raakakakun valmistuspakkaus
Paketin sisältä löydät kaiken, mitä tarvitset kakun valmistamiseen.

Pohjaan tulee BareBar patukoita sekä kookosöljyä (sekin on grammalleen mitattu valmiiksi). Täytteen tekoon löytyy pähkinät, taatelit, raakasuklaa sekä valmis jauheseos.

Barebake suklaaunelma raakakakku
Kakkuhan valmistetaan kuten kaikki raakakakut, ensin pohja ja sen jälkeen täyte. Kakku hetkeksi kylmään ja siitä syömään. Ja makuhan on makunystyröitä kutkutteleva!

Kakun päälle olen koristeeksi laittanut tuoreita vadelmia, raakakaakaonibsejä, kookosta, sekä tehnyt raakasuklaasydämiä.

Barebake suklaaunelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)