tiistai 20. kesäkuuta 2017

Helpot raakapallot

Monesti kysytään, että millä mä herkuttelen, kun makeanhimo iskee? Kun haluaa elää terveellisesti, ja joutuu syömään fodmapin mukaan, on kaupan valmiiden herkkujen valikoima olematon.
Näin rehellisesti sanottuna, en ymmärrä miksi kaikessa pitää olla kaikkea?

Surkuttelin juuri toissapäivänä, etten ole löytänyt ruokakaupoista itselleni yhtään jäätelöä, jonka pystyisin syömään. Yleensä teenkin jäätelöt kotona itse, mutta kesän the juttu olisi mennä kuumana kesäpäivänä kaupasta nappaamaan tikku- tai tötteröjädet, ja syödä ne ulkona auringossa.


Eipä siinä, tyydyn kyllä kohtalooni. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin yksi isoin merkittävimmistä osa-alueista on fyysinen hyvinvointi, ja ravinto on iso osa sitä. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet sekä itse valmistetut herkut ravinnerikkaista aineksista on se mun juttu. Tässä tuleekin resepti yhteen mun vakioherkkuun, jota on todella helppo modata joka kerralla erimakuiseksi.

Raakapallot (n.20 kpl)


Raakapallot
Pähkinät on ensin blenderissä surruteltu karkeaksi jauheeksi. Tämän jälkeen pieni kourallinen kerrallaan joukkoon blendataan taateleita, kunnes massa on valmista. Lopussa lisää vielä haluamasi mausteet sekaan, ja pyöräytä pari kierrosta, kunnes mausteet on sekaisin. Tämän jälkeen massasta on pyöritelty palloja, ja laitettu jääkaappiin hetkeksi jähmettymään, sen jälkeen on lupa nauttia!

Raakapallot on todella nopea ja helppo tehdä. Mun muksut vetää näitä monesti välipalaksi, ja nämä käyvät myös herkuista. Ja kuten sanoin, makua on todella helppo modata vaihtamalla pähkinöitä muihin, lisäämällä eri mausteita, marjoja tai hedelmiä.

Raakapallot

Raakapallot
Ps. Tilaan aina tasaisin aikavälein isot paketit pähkinöitä ja taateleita suoraan Fitnessfirstiltä, näin kilo hinta-laatusuhde on enemmäin kuin kohillaan, kaikki luomua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)