lauantai 15. heinäkuuta 2017

Uusi superfood perhe on täällä!

Rawsom superfood
"RAWSOM – BORN TO BE AWESOME
Valikoima koostuu laadukkaista luomusertifioiduista raaka-aineista aina supereistayrteistä öljyihin ja siemeniin.
Kaikki toimintamme lähtee raaka-aineiden laadusta, puhtaudesta, jäljitettävyydestä.
Tärkeitä arvoja meille ovat myös eettisyys ja kestävä kehitys."

Rawsome Superfood

Mihin käytän superfoodeja?

  • Luomu raakakaakonibsit - Nibsejä tulee laitettua yleensä syötävän päälle, kuten smoothien, puuron, raakakakkujen tai -leivosten ja vanukkaiden päälle.
  • Luomu viherjauhe (ohranorasjauhe, vehnänorasjauhe, spirulinajauhe ja klorellajauhe) - Vihersmoothieisiin ehdottomasti tärkein raaka-aine!
  • Luomu raakakaakaojauhe - Tässä on parasta runsasproteiinisuus! Teen aina kaakaot koko perheelle raakakaakaojauheesta, ja sitä tulee laitettua aamupuuroon joskus, sekä raakaleivonnaisiin.
  • Opti MSM - Tämä on mulle uusin superfood, sillä tätä en ole käyttänyt vuosien ajan. Kiinnostuin Opti MSM:stä kahdesta syystä; sen vaikutuksesta kollageeniin sekä sen moniapuisuudesta. Opti MSM:stä on apua allergioiden hoitoon, migreeniin, kohonneeseen kolesteroliin sekä Opti MSM turvaa hormonitasapainon toiminnan! Tätä on helppo sekoittaa pieni määrä veteen ja juoda.

  • Luomu Macajauhe - Usein macasta puhuttaessa kuulee sen vaikutuksesta seksielämään, sen sanotaan nostavan vireystasoa makuuhuoneen puolella huomattavasti. Mä itse käytän macaa ennen treenejä, sen suorituskyvyn lisäämisen vuoksi. Huomattavasti kevyemmin kulkee treenit, ja macahan on urheilijoiden keskuudessa hyvin suosittu superfood. Itseäni ei tuo maku miellytä yhtään sellaisenaan, mutta aamupuuroon tai smoothieeseen lisättynä maistuu hyvin.
  • MSM:n ja Opti MSM:n ero muodostuu valmistusvaiheessa, eli Opti MSM on työläämpää tehdä, ja nelinkertaisen tislauksen vuoksi on "puhtaampaa". MSM:ää käytetään samaan tarkoitukseen kuin Opti MSM:ää, eli aika paljon kiputilojen hoitamiseen.
  • Luomu Chian Siemenet - Chian siemenet on olleet mun aamupuurossani jo vuosien ajan. Ne on mulle rasvan- sekä kuidun lähde. Chian siemenistä saa myös taiottua todella hyviä vanukkaita!

Löydät koko Rawsom tuotevalikoiman TÄÄLTÄ.

Sponsored by Rawsom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)